Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülői értekezlet emlékeztető_2010. február 2.

2011.02.10

 Timi megírta a szülői értekezlet emlékeztetőjét:

 

 Nagycsoportos szülői:

 

bejött az iskola igazgatónője és mondott pár dolgot az iskoláról kb 5 percben, aztán ilmondta, hogy március 1-jén, 17 órakor lesz egy szülői az elsős gyerekek szüleinek a suliban, meg márc. 7-én nyílt első két óra lesz, ahová bemehetnek a szülők, megnézni hogyan is zajlik egy-egy tanítási óra. 

 

 Süni szülői: 

Ria néni beszélt arról, hogy sokat fejlődtek, mindenki. Megmutatta a játékokat, amivel fejleszti őket, meg mesélt ezekről. Februárban mennek Parlamentet látogatni.

Ria néni szerint nagyon jól összeszokott a csoport, szépen fejlődnek, mindenkivel elégedett. 

Január 1-től aki betöltötte 5. évét, nem maradhat otthon igazolás nélkül. Ha beteg, akkor orvosi igazolást kell hozni, ha csak otthon üdült a nagyszülőkkel, akkor Riáéknál van egy papír, azt ki kell tölteni, aláírni. Minden hiányos napot igazolnunk kell szülőknek.

Ha lázasan hazaküldik az oviból, ajánlják a három napos lázmentességet és akkor is csak orvosi igazolással lehet behozni.

Gyümölcsnapozás névsor szerint megy, nem nagyon tartják be, sokszor nincs gyümölcs, pedig a gyerekek imádják a zöldségeket is. Mindent elesznek az óvónők elől, amit ők otthonról hoznak maguknakJ Lehet vinni salátát, paradicsomot, uborkát, mindent megesznek.

Sima papírt kéne bevinni rajzolni.

Németből is nagyon ügyesek, mindenki.

 

Köszönjük!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.