Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Foci, új fociedzés, szülői emlékeztető és egyéb tudnivalók

2010.03.12

FOCI

 

Emlékeztető:

 

 A foci szülőit ma tartotta meg Újvári Gábor, mert a péntekin, az ünnep miatt sokan már nem lettek volna ott. A lényeg: két külön edzés lesz, megmarad ez a délutáni is, azonban, ha sokan jelentkeznek a másikra, mindjárt írom, mi lesz az, akkor ez a csoport átkerül az iskolába, vagy az iskolai csoport ide. Ott is vannak kicsik, ha jól értettem. Ennek a csoportfoglalkozásnak az időtartama (45 perc) és a díja (3000,-) is változatlan marad. 

A másik edzés, amiről már biztosan olvastatok az Ürömi Tükörben, a Mészöly névvel fémjelzett foglalkozás lesz, hétfőn és pénteken. Ez a foglalkozás az ürömi focipályán lesz, hozzák-viszik a gyerekeket, a kicsik foglalkozása 70 perc, a nagyoké 90 perc, 2006-tól indul, ez a legkorábbi lehetőség, és arra már nem emlékszem, ki a legnagyobb, de biztosan el fogják mondani a toborzásokon, melyek időpontját szintén megtaláljátok az újságban, az első időpont március 15-én lesz, úgy emlékszem, talán 10 órától.

 

Egyéb kiegészítések:

 

Azóta kiderült, hogy egyelőre sem az oviban, és az iskolában sem, ha jól tudom, nem tartanak edzéseket. Az április egy próbahónap, amikor is ki lehet próbálni, hogy tetszik a gyerekeknek a nagy pályán az edzés.

Az időpontok változtak, nem hétfő-péntek, hanem hétfő-szerda a végső időpont, a kisebbeknek 15:30-tól 17:00 óráig, a nagyobbaké utána másfél óra.

 

Kérik, hogy minden alkalommal az időhöz megfelelő ruházatot küldjünk a gyerekekkel, vigyenek magukkal vizet, mert időnként kiküldik őket inni pár kortyot, hosszú a másfél óra, megkülönböztető mezt biztosít a csapat.

 

Ha jól értettem, ezt nem láttam leírva sehol, kéri Gábor, hogy ne menjenek be a szülők a pályázra, kifejezett letolást kaptunk, mert bevittük neki a vizet, mikor még nem tudtuk a menetet, szóval ne menjünk be a pályára, teljesen jogosan, észrevesznek a gyerekek, és onnantól máris nem annyira fontos az edzés maga.

 

Egyéb dolog most hirtelen nem jut eszembe, azt hallottam még, hogy pár csepp eső nem akadály, attól még kimennek.

 

Azokat a gyerekeket, akik oviban ill. a suliban vannak délután, kiviszik busszal a pályára.

 

Ha van még valami, ami eszetekbe jut, és nem írtam le, tegyétek meg, hogy megírjátok. :) Köszi. :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2011 Április 24. Üröm foci pálya

(LATIN NAP, 2011.04.21 16:45)

Április 24-én egy kiváló focitornával egybekötött családi napot szerveznek az ürömi sportpályán, ahol az ugráló vár, az élő latin zene és a röplabda mellett latin-amerikai focicsapatok mérkőznek meg az Üröm SC-vel – és persze egymással.

Mexikó, Bolívia, Chile, Kolumbia, Ecuador, Peru, Venezuela, Brazília, Uruguay, Argentína, Angola. Ezekből az országokból érkeznek focisták a Buda melletti térségi településre, ahol az Üröm SC fogadja őket egy kispályás focibajnokságra.

Az április 24-én, 9 órától kezdődő rendezvényen a gyerekek ingyenes használhatják az ugráló várat, a nők röplabdában mérhetik össze tudásukat, közben latin-amerikai ételeket lehet fogyasztani – természetesen élő latin zene mellett a Los Latinos zenekar közreműködésével.

Lesz tombola is, de az igazi látványosság kétségtelenül a nemzetközi torna. A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket az ürömi Latin-Amreikai Családi Találkozóra az Úttörő u. 6. alatti sportpályára.